background

Po kërkoni të takoni dikë të ri?
Shoqërohem me Singles duke kërkuar të njëjtën gjë tani!

Dating Prospect spaceman

Gorbunovka, Federata Ruse

Dating Prospect koncito

Alamosa, Shtetet e BashkuaraTakim homoseksual - Po kërkoni të takoni dikë të ri?
Këshilla për Takim të Suksesshëm Gay Amerikan

Shumica e këshillave në lidhje me takimet homoseksuale amerikane janë të ngjashme me ato për çdo lloj faqeje takimesh që e konsideron veten si ushqim në një treg të ngrohtë. Sidoqoftë, ka disa gjëra që mund të bëni për të bërë përvojën e takimeve homoseksuale në internet homoseksual punë për ju. Online dating në përgjithësi është e gjitha në lidhje me të kesh kënaqësi, takim njerëz të rinj, por mbajtjen e një element të sensit të përbashkët në lidhje me të gjithë përvojën. Nëse e bëni këtë, sigurisht që do të keni një përvojë të këndshme, dhe madje mund të takoni dikë të shkëlqyeshëm!

Ndoshta ju jeni skeptik në lidhje me gjetjen e dashurisë në internet, pa marrë parasysh se çfarë seksualiteti jeni, por me të vërtetë mund të funksionojë! Nuk është e vërtetë që homoseksualët dhe lezbiket e vetme që takojnë njerëz në internet janë të dëshpëruar; takimi homoseksual është thjesht një mënyrë për të sjellë njerëz me mendje të njëjtë dhe për të parë se çfarë ndodh. Jo të gjithë do të jenë të suksesshëm, por ia vlen t'i jepni një lëvizje nëse aktualisht jeni beqar dhe po luftoni të gjeni teke në zonën tuaj deri më sot.

Miliona njerëz kanë takuar partnerët e tyre në faqet e takimeve në internet, përfshirë faqet e takimeve homoseksuale, kështu që ia vlen t'i jepet një lëvizje. Ka shumë vende atje për të zgjedhur, ka ato gjenerike që përfshijnë seksione homoseksualë dhe lezbike, por ka edhe vende posaçërisht vetëm për homoseksualët dhe lezbiket. Provoni të dydhe dhe të shohim se cila faqe ju ndiheni më rehat me dhe larg ju shkoni!

Kur bëhet fjalë për takimet homoseksuale homoseksuale, zgjedhja e faqes së duhur bëhet një konsideratë më e rëndësishme sesa takimi me djem vajza. Kjo sepse jo të gjitha faqet e takimeve gay do të mirëpresin anëtarët homoseksualë. Duke u përpjekur për të përdorur këto lloje të vendeve është një humbje e kohës tuaj kështu që sigurohuni që ju zgjidhni me kujdes dhe të zgjidhni një vend që është përdorur nga lloji i njerëzve që ju jeni duke kërkuar për.

Pasi të zgjidhni faqen tuaj të takimeve homoseksuale, do t'ju duhet të krijoni një profil. Sigurohuni që jeni specifik këtu për llojin e personit që kërkoni dhe gjithashtu jini specifik për atë që jeni. Mos kini frikë të thoni saktësisht atë që dëshironi pasi kjo do të ndalojë njerëzit e papërshtatshëm që ju kontaktojnë dhe të humbin të dykohën kohën tuaj. Sigurohuni që ndonjë nga kërkesat tuaja specifike të përmendet për t'u siguruar që të tërheqni ndeshjet më të mira të mundshme.

Përshtatni foton tuaj të profilit në llojin e faqes që po përdorni. Ka shumë lloje të ndryshme të faqeve të internetit homoseksualë atje, kështu që zgjidhni me mençuri. Faqet më të rrezikshme do të jenë mirë me fotografi gjysmë të zhveshura ndërsa faqet më profesionale të takimeve homoseksuale nuk do të. Luaj sipas rregullave të vendosura nga faqja, por sigurohuni që të mos kompromentoni personalitetin tuaj në proces.

Këshilla më e madhe për një përvojë të suksesshme takimesh homoseksuale në internet është të jesh vetë. Natyra e takimit homoseksual do të thotë që çdokush mund të pretendojë të jetë dikush tjetër, por në shumicën e rasteve ato janë të lehta për tu zbuluar. Mos gënjeni për gjërat e vogla në profilin tuaj sepse nëse përfundoni duke u takuar me dikë këto gënjeshtra janë të detyruar të arrijnë me ju. Ju dëshironi që njerëzit të pëlqejnë ju për atë që jeni, jo kush dëshiron të jeni! Dhe nëse nuk e bëjnë këtë, ata me të vërtetë nuk ia vlen të kaloni kohën tuaj! Mos harroni, takimi i suksesshëm homoseksual funksionon më mirë kur ka ndershmëri.